پایگاه خبری آستاره نیوز

اخبار استان خوزستان

اعتبارات آب و فاضلاب شوشتر بیش از ۲۳۰ درصد افزایش یافت

افزایش اعتبار آبفا‌ شوشتر درشورای برنامه ریزی

احمدی مدیر امور آبفا منطقه شوشتر از اقدام بی‌سابقه در حوزه اعتبارات آب و فاضلاب این شهرستان در شورای برنامه‌ریزی خبر داد

فریدون احمدی مدیر امور آبفا منطقه شوشتر گفت: اعتبارات آب و فاضلاب شهرستان در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان بود که با پیگیری‌های انجام شده ،تعریف و‌تشریح مشکلات خاص شهرستان در سطح استان و پیشنهادهای متعدد با شناخت مشکلات انباشته و در جهت حل آنها و نهایتا با طرح و تصویب در شورای برنامه‌ریزی شهرستان، این مبلغ بیش از ۲۳۰ درصد افزایش یافته و به بیش از ۵۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسید.

وی افزود: با این اقدام مهم و بی سابقه می‌توانیم شاهد تسریع در اجرای پروژه‌های شهری و روستایی و کاهش چشمگیر مشکلات این حوزه باشیم.

مدیر آبفا منطقه شوشتر در پایان گفت: البته این مهم بخشی از پیگیری اخذ اعتبارات است و در حوزه ها و منابع دیگر هم اقدامات خوبی در حال انجام است که در همین راستا از پیگیری‌ها و اهتمام ویژه دکتر علیدادی مدیرعامل محترم آبفا خوزستان ،حجت الاسلام والمسلمین سادات ابراهیمی نماینده سختکوش مردم در مجلس شورای اسلامی ، دکتر سید موسوی فرماندار پرتلاش شهرستان و دیگر مسولین این شهرستان که در راستای بهبود شرایط این اداره خدماتی در مسیر خدمتگذاری صادقانه به مردم شریف شهرستان همراهی می‌کنند، صمیمانه سپاسگذاری می‌نماییم.

About The Author