۱۴ آذر ۱۴۰۴

پایگاه خبری آستاره نیوز

اخبار ایران _ خوزستان

نخستین جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان شوشتر در سال ۱۴۰۴ برگزار شد،

بررسی وضعیت پسماندهای شهری، پزشکی، صنعتی و کشاورزی با تأکید بر تفکیک از مبدأ و آموزش عمومی

به گزارش پایگاه خبری آستاره نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان، نخستین جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان شوشتر در سال ۱۴۰۴، روز سه‌شنبه ۹ تیرماه با حضور معاونت عمرانی فرمانداری، اداره حفاظت محیط زیست، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها، معاونت بهداشت و درمان، و دیگر دستگاه‌های اجرایی مرتبط در محل فرمانداری برگزار شد.

یوسف سروستانی، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر، با اشاره به محورهای اصلی این نشست اظهار داشت: «در این جلسه، آخرین وضعیت مدیریت پسماندهای عادی، پزشکی، صنعتی و کشاورزی در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم ارتقاء زیرساخت‌های بازیافت، تفکیک پسماند از مبدأ، و آموزش‌های عمومی در سطح شهر و روستا تأکید شد.»

وی با بیان اینکه دفن غیراصولی زباله همچنان یکی از چالش‌های جدی حوزه پسماند در شهرستان است، افزود: «برای مقابله با این روند نگران‌کننده، همکاری و نظارت جدی تمامی دستگاه‌های متولی ضرورت دارد. فرهنگ‌سازی عمومی، ایجاد انگیزه در مشارکت مردمی و افزایش کنترل‌های میدانی از مهم‌ترین اقدامات پیشنهادی در این زمینه است.»

سروستانی همچنین به مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت:مدیریت پسماندهای صنعتیپاکسازی محورهای مواصلاتی توسط شهرداری‌ها و بخشداری‌هاپیگیری قضایی کشاورزان متخلف در سوزاندن بقایای مزارع توسط جهاد کشاورزیاجرای اقدامات بازدارنده برای پیشگیری از آتش‌سوزی مزارعپیگیری تأمین مایحتاج جایگاه زباله از محل عوارض آلایندگیاز جمله تصمیمات مهم این جلسه بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: «مقرر شد شهرداری‌ها با همکاری دهیاری‌ها، طرح‌های آموزشی تفکیک پسماند را در مناطق شهری و روستایی اجرا کرده و گزارش عملکرد خود را در جلسات آتی کارگروه ارائه کنند.»

About The Author